Post Profile






Lofted Australian Home Rides Gigantic Wave of Green Grass

Working around small sites and limited sunlight often involves creative concepts, but this one is really over the top, so to speak. Andrew Maynard Architects (images by Nic Granleese) crafted an artificial hill to both separate and engage a backyard space, while lofting a living volume above it. The result is a contiguous wrapping surface that can [...]
read more

share
See more about: Andrew Maynard

Related Posts


Andrew Maynard's Portable Pod-Shelter Has Green Roof

Lifestyle / Green Living : TreeHugger (4 years ago)

Images credit Andrew Maynard Architects Best of Green 2010 Young Architect Andrew Maynard never got to build his BOB popup-camper car, but now is getting to do the next best thing: a pop-up portable pod-shelter for the Royal Botanic...

Andrew Maynard's Mash House Lands In Backyard

Lifestyle / Green Living : TreeHugger (5 years ago)

Images by Kevin Hui via Andrew Maynard Architects TreeHugger Best of Green Young Architect Andrew Maynard is building a body of interesting work in Australia; the latest is the Mash House, an addition and renovation. With its curved...

Andrew Maynard Architects’ Hill House is a Louvered Addition that Cantilevers Over an Artificial Hill

Lifestyle / Green Living : Inhabitat (2 years ago)

Read the rest of Andrew Maynard Architects’ Hill House is a Louvered Addition that Cantilevers Over an Artificial Hill

Australian Hill House rides a wave of grass

Technology / Gadgets : Gizmag (3 years ago)

Australian architect Andrew Maynard has come up with an unorthodox approach to capturing the sun in winter and excluding it in the summer. One of his latest creations, Hill House, is an urban family home in Melbourne that appears as...

Original Family Home Extension in Australia, Built on an Artificial Hill

House & Home / Interior Design : freshome (3 years ago)

Australian architect Andrew Maynard… completed the design for a modern home extension, entitled Hill House and located near Melbourne. The project sits on n artificial hill and was built for a family of five. Here is more from the a...

Comments




Copyright © 2015 Regator, LLC