Post Profile






A Seamless Transition in the Gap House

The Gap House, a project of STORE MUU design studio, was built in a newly developed neighborhood facing the Sagami Bay in Kanagawa Prefecture, Japan. A mild year-round climate coupled with a gentle sea breeze meant that an open air floor plan with tiered levels utilized the space and environment, making it an ideal design for this home. There were several goals […] The post A Seamless Transition in the Gap House appeared first on Freshome.
read more

share

Related Posts


Glass-Sided Hipped Roof Mimics Lost Mountain in Japan

Lifestyle / House & Home : Dornob

A mountain that was lost in the development of a new neighborhood in Ibaraki Prefecture, Japan is honored in the proportions of this private home by Naoi Architecture & Design Office. The one-story house features a large hipped roof...

A gentle blanket-like roof covers the daylit interiors of this family house in Japan

Lifestyle / Green Living : Inhabitat

Manta House in Japan's Ehime Prefecture looks like a gentle blanket that shelters a daylit interior and frames a beautiful green space. Kobe-based y+M design office designed the structure as a home for a couple and their two kids an...

Pro Portfolio: A Pacific Palisades renovation bridges the gap between in and out

Lifestyle / House & Home : LA Times: Home

Every Monday we post a newly built, remodeled or redecorated home with commentary from the designer. This week: Project: Palisades House, Pacific Palisades Architect: Mario Cipresso AIA, principal, Studio Shift Architects, Santa Mon...

Vision House in Pacific Palisades opens for public viewing

Lifestyle / House & Home : LA Times: Home

Vision House L.A., a newly built home meant to showcase some of the latest in green technology and design, is a project of Green Builder Media, L.A.-based builder Structure Home, L.A. architecture firm KAA Design, the Newport Beach ...

Salvaged Wood Finds New Life in Live/Work Row House

House & Home / Interior Design : freshome

The Grand Trunk in Montreal, Canada, is MARK + VIVI‘s latest project. Located in the transitioning neighborhood of Pointe-Saint-Charles, the newly renovated 1,100-square-foot house serves as both residence and work studio for design...

Comments


Copyright © 2016 Regator, LLC