Post Profile






This clever treehouse was designed to dodge natural obstacles and local building codes

The house is located on a small plot in Dursley, Gloucestershire, surrounded by trees. After the previous owners failed twice at getting planning permission for a conventional residence, Jon Martin and Noreen Jaafar commissioned Millar + Howard Workshop who have a great track record for coming up with smart design solutions for problematic sites throughout the Cotswolds, an Area of Outstanding Natural Beauty.
read more

share

Related Posts


Japan’s CYIN House on stilts shelters a small winter garden like a canopy

Lifestyle / Green Living : Inhabitat

The owners commissioned Archi LAB to design a house on the same plot with their parents' house in a residential neighborhood of Asahikawa. By placing the house near a road at the south end of the plot, the architects created a large...

Sustainable Family Dwelling in Bohemia Surrounded by Nature: Zilvar House

House & Home / Interior Design : freshome

Zilvar House by ASGK Design is a low-energy dwelling located in on the outskirts of a small village in Eastern Bohemia and surrounded by a landscape of fields and forests. The main idea behind the project was to build an inviting ho...

The design for this stylish house was inspired by a traditional party game

Lifestyle / Green Living : Inhabitat

The house is located on a forested plot close to Trousers Lake in Montréal, Canada. Surrounded by trees, the building aims to become a strong expression of the landscape. Once the crux of the design was agreed upon by the architects...

This tiny house in Spain has room for one person and a tree

Lifestyle / Green Living : Inhabitat

The owners commissioned the architects to design a small guest house with two rooms-one inside the house and the other for the tree in the garden. Called 'The House of a Man and a Tree,' the building is meant to be open to the sky a...

This tiny house in Spain has one room for a person and one for a tree

Lifestyle / Green Living : Inhabitat

The owners commissioned the architects to design a small guest house with two rooms-one inside the house and the other for the tree in the garden. Called 'The House of a Man and a Tree,' the building is meant to be open to the sky a...

Comments


Copyright © 2016 Regator, LLC