Post Profile

Old stone barn transformed into country home with wooden built-ins

Architect Frank Minnaërt outfitted the space with playful plywood built-ins Paris-based architect Frank Minnaërt has transformed an old stone barn in Lormes, France into a unique holiday home for his clients, a couple. The heart of the new space is the kitchen, accessed via an oversized square glass door framed in concrete. Visitors step into a room outfitted with timber built-ins, from the kitchen island to the storage cabinets.
read more


Related Posts

Stone Barn Transformed Into a Picturesque Modern Cozy Home

House & Home / Interior Design : freshome

The English firm McGarry-Moon Architects… renewed a stone barn, transforming it into a lovely picturesque home with plenty of interesting elements of modern inspiration. The Loughloughan Barn is located in Broughshane, Northern Irel...

Architects transform 150-year-old Slovenian hay barn into a stunning contemporary home

Lifestyle / Green Living : Inhabitat

Slovenian firm Styria Arhitektura worked pure architectural magic by transforming a 150-year-old hay barn into a gorgeous contemporary home. After carefully gutting the old barn, the architects salvaged as many materials as they cou...

Architects create exquisite home addition out of reclaimed barn wood and local stone

Lifestyle / Green Living : Inhabitat

Montana-based JLF Architects recently updated a gorgeous home in Jackson Hole with a spacious addition built out of reclaimed barn wood and local stone. The home design is straight out of a fairy tale, with rustic wood paneling and ...

Architects transform an old hay barn into a stunning minimalist home

Lifestyle / Green Living : Inhabitat

OFIS Architects have converted an old hay barn in Slovenia into a gorgeous living space. The barn was originally used to house cattle on the first floor and store hay on the upper level, but had been left empty for years. To convert...

Old barn hides a contemporary larch-lined holiday home in the Swiss Alps

Lifestyle / Green Living : Inhabitat

The tiny 16-square-meter barn and stable comprised a raised wooden volume for hay drying stacked above a stone foundation spanning the height of one floor. Savioz Fabrizzi Architectes retained the old structure’s character by keepin...


Copyright © 2016 Regator, LLC